Gravidfotografering

Först inuti magen, sedan var han här!

Tidigare i höstas så träffade jag en liten familj vid två tillfällen. Vid det första var dom två plus en mage men vid det andra så var dom tre! Självklart vill jag här passa på att visa vad fint det kan bli med två täta besök hit till mig i studion, om ni väntar en liten!

Sara, Christer och den fantastiska magen!

Nu under september har jag tajt mellan olika familjefotograferingar, gravidfotograferingar och andra härliga porträttkonstellationer. Jag har inte riktigt tagit mig tid att visa allt här men vissa bilder kan man bara inte låta bli att vilja dela med sig av! Här har ni Sara, Christer och en fantastiskt fin liten mage som bara har tre veckors gräddningstid kvar innan det är dags för en liten bebis. Förhoppningsvis får jag och ni bloggbesökare träffa den lilla igen också!

Gravidfotografering utomhus vid min studio

Den här sommaren tar jag nog rekord i att få återbesök av kunder som tidigare har anlitat mig som bröllopsfotograf. Det är så roligt att återse gamla nöjda kunder igen och se hur livet går framåt för dem. För några veckor sedan var det dags för Frida och Niklas att göra en ny fotografering och den här gången var det en väldigt fin mage som var i fokus och nu när magen bytts ut mot en liten flicka så vill jag visa några av deras bilder. Jag hoppas att få träffa det lilla Grynet framöver också!