Familjefotografering

En familjefotografering med en busig storebror och cool lillebror

Under fredagen var det dags för ett roligt återbesök av en familj som varit hos mig tidigare och det var den den tredje sista fotograferingen den här veckan. Därefter åkte jag ut till ytterligare en familj och nu är det förstås helgen kvar, som också bjuder på jobb förstås. 

Första gången familjen Julin  besökte mig var när Gustav var liten och nu finns det en annan liten pojk som är minstingen i familjen, Adam. Jag gissar att de här föräldrarna kommer att ha det livat där hemma när lillebror börjar härma idolen storebror!

En perfekt sommarkväll för en familjefotografering!

Nu har det varit en period med fantastiska kvällar, perfekt för den där familjefotograferingen som ni gått och tänkt på men som inte blivit av! Här är i alla fall en familj som tagit chansen att samlas för en kväll med hela familjen. Passa på ni också innan vardagen och hösten kommer. Gå vidare till min kontaktsida och ta kontakt med mig så är första steget gjort!

Familjefotografering med busiga ungar!

Jag gjorde naturligtvis barn- och familjefotograferingar redan långt innan jag fick barn men nu har jag fått en mycket bättre förståelse för hur otroligt viktiga de här bilderna är! När jag tittar på bilder av min egen lilla pojke blir jag alldeles varm i kroppen och det smittar av sig även när jag jobbar med andras familjebilder. Jag hoppas att ni också blir tokglada av de här bilderna på en superhärlig familj och att familjen själv kommer att njuta av dom för lång tid framöver!

After having a child of my own I have gained an extra love for family sessions and a better understanding of how incredibly important it is to have family photos. I hope you all enjoy these!

New website design as from today!

Det har tagit alldeles för lång tid men nu efter något år med bebisfokus hemma kan jag äntligen säga att den är här! I dag lanserar jag stolt min nya hemsida och hoppas att just du ska hitta inspiration här framöver. Kolla gärna runt och sprid sidan vidare till dina vänner när du hittar något du gillar och vill dela med dig av. Det finns alltid tillfällen att fotografera - livet händer ju precis just nu!

I have had this project on my mind for way to long but finally! Today I'm proud to welcome you to my rebranded website!

Somewhere, something incredible is waiting to be known.
— Carl Sagan

En liten, liten nyfödd på besök hos fotografen

Jag gillar de där riktigt små kunderna och är man så cool som den här lille som kom med sin bror och sina föräldrar så kan det bara bli bra! Se, vilken karaktär den här lilla killen har!

I love my young clients and look at this cool little guy! Isn't he and his big brother adorable!

Bröllopskunder blir till porträttfotokunder!

Att fotografera bröllop är speciellt för att det är en så speciell dag i ett bröllopspars liv men det är ju det som kommer därefter som är det viktiga - LIVET! När "mina" brudpar kommer tillbaka till mig blir jag därför väldigt glad och precis så var det när jag tog de här bilderna på Kasia och Adrians familj för någon vecka sedan. De gifte sig 2012 och nu var de två härliga ungar.

To photograph a wedding is very special because it's an important day in the wedding couple's life. But, even more important is what comes next - their lifes! Having the pleasure of meeting my clients again is therefore a great joy. Kasia and Adrian got married in 2012 and now they have two adorable kids.