Boudoir/Private Gift - a letter from a happy client!

Yesterday I got an e-mail. Instantly, I smiled and realized once again why I love to photograph boudoir sessions, Private Gift. The e-mail was in Swedish and I keep it that way.

"Hej Linda!

Åh, jag tror inte ens mina ord räcker till! Du är så makalöst duktig, skicklig, proffsig, härlig, underbar och ungefär hundra saker till! WOW verkligen! Jag är så himla glad för bilderna och är säker på att min man kommer känna samma sak sen när han väl får se dem! Och de små skavanker som man ser kommer ju sen försvinna med retusch. Fast det är ju knappat att det behövs så fina som de är! TACK från botten av mitt hjärta! Det var otroligt länge sedan jag fick en chans att känna mig så fin!"

I can't say enough how much an e-mail like that means and she made me even more happy when I knew you'll let me show some of the photos for you! And I know, I can't take all the credit because she looks great!