Bröllop i morgon - jag laddar med titt på "gamla" bilder!

I morgon ska jag spendera dagen tillsammans med ett brudpar här i Stockholm och som deras bröllopsfotograf följer jag dem under allt från förberedelser fram till under kvällen. Dagen före ett bröllop får jag alltid - ja, trots att jag har hundratals bröllop bakom mig! - viss prestationsångest och jag tar en stund i lugn och ro för att hjärnan ska hitta lugnet och kreativiteten. Jag går igenom tidigare bröllopsbilder, tänker på paret i fråga och går igenom minnesanteckningarna från vårt bokningsmöte. Det är en del av min planering och gör att när bröllopsdagen kommer lägger sig fjärilarna i magen så fort jag tar upp kameran. Faktum är att jag är rätt nöjd över att spänningen och förväntan alltid finns där inför ett bröllop, det gör att jag alltid är på topp för mina brudpar! I morgon är det som dags A & M! Här har jag plockat fram några bröllopsfavoriter från tidigare bröllop i Stocholm (Vaxholm, Villa Pauli och Sigtuna), Visby och London!

Tomorrow I'll photograph a wedding here in Stockholm and as the chosen wedding photographer I will follow the couple from the bride's preparations until the wedding dinner. The day before a wedding I always - well, even though I have photographed hundreds of weddings by now! - performance anxiety and I spend some time looking at previous photos, going through my notices from the booking agreement etc. to find the right inspiration for each couple. It's part of my planning and ensures that when the wedding day comes and I take up my camera to take the first photo, the butterflies in my stomach will disappear. In fact, I am glad I still am a bit nervous before going to a wedding, it makes me the best photographer I can be! See you tomorrow A & M!

Below I have picked up some wedding favorites from previous weddings in Stocholm (Vaxholm, Villa Pauli and Sigtuna) and Visby London!