Bröllopsalbum på löpande band under vintern

I lördags fotograferade jag årets första riktiga vinterbröllop men innan jag visar er fler bilder från det bröllopet så kommer här några uppslag ur ett av de fem bröllopsalbum jag arbetade med förra veckan innan jag åkte iväg på en liten tripp söderöver den här veckan. Just det, även om det är vinter hemma i Sverige så njuter jag just nu av varma dagar på öarna av evig vår, Madeira, och sedan väntar färdigställandet av ett antal bröllopsalbum från sommarbröllop!

Last Saturday I had the first real winter wedding of 2014 but before I post more photos from that wedding I upload a few wedding album spreads from one of the five different wedding albums I was working on last week before I headed south. Yes, it's winter in Sweden but right now I enjoy being at the Islands of eternal Spring (Madeira) and when I come back to the studio next week I will finalize a number of wedding albums from lovely summer weddings!