Bröllopsbilderna på min skärm i dag - höstbröllop

Utanför studiofönstret yr snöflingorna omkring, jag småfryser, dricker té och småpratar med min härliga studiokollega Sandra medan jag jobbar. På skärmen framför mig finns dagens retuschjobb och Hannas och Ludvigs bilder lyser upp februaridagen.

Jag vet att många av mina brudpar följer mig och läser det här och har ni dröjt med att beställa bilder och album, passa på nu innan min bröllopssäsong drar igång igen på riktigt i vår!

It's snowing outside the window, I'm a bit cold, I drink a cup of tea and chatt with my studio colleague Sandra while working. I'm post processing photos and on the screen today I find pictures from Hanna's and Ludvig's fall wedding that brightens my day.

I know many of my wedding clients follow this blog and if you have not yet decided on prints and albums, now is a good time to do it before the wedding high season of 2013 starts!