Bröllopsdetaljer från ett augustibröllop i Saltsjöbaden

Jag visar upp många av "mina" bröllop här på bloggen och det är ett bra sätt för mig att visa upp mitt arbete som bröllopsfotograf i Stockholm men också på andra platser. Ibland ber dock mina kunder om att få vara privata och det är självklart något som jag respekterar! Så, från det här bröllopet får ni inte se några porträttbilder eller namn men lite lyxiga bröllopsdetaljer kan jag alltid dela med mig av! I dag ska det här paret också få se alla sina nästan 600 bilder!

I post many samples of wedding photos here on my blog and as a wedding photographer it's a great way to show off my work here in Stockholm and around the country (and world!). But, if my clients ask me not to post any of their wedding photos of course I listen to them and do as they wish! So, from this wedding I won't post any portraits or private photos but I can show you some wedding details! Today I will also let this wedding couple see their almost 600 wedding pictures!