Bröllopsfotograf i Stockholm med kärlek till färg!

Bröllop är fyllda av känslor, förväntningar, allvar och en massa kärlek och även om jag älskar svartvita bilder så går det inte att komma ifrån att färger är personliga och kan hjälpa till att sprida en särskild känsla och estetik. Så, i stället för att sammanfatta mitt 2012 i en expose över mina brudpar så gör jag en liten serie av detaljbilder i olika stämning och färger. Se och inspireras till alla kommande bröllop, själv ser jag fram emot att fotografera bröllop hela dagen på lördag!

All weddings are filled with emotions, expectations, thoughtfulness and a lot of love and even though I love photos in black and white there's no doubt that a particulat colour can be very personal and create a special feeling and aesthetics. So, instead of posting a long summary of my weddings in 2012 I have decided to do a series with detail shots in different colour themes. Please be inspired for all future weddings, I definately look forward to photographing a full day wedding on Saturday! 

I dag bjuder jag på starkt rosa och allmänt färgstarkt!

Today I give you a colour boost with strong and vivid colours!