Dalabröllop på fäboden - Viktoria & Mattias

Jag skriver sällan så mycket här på bloggen utan jag visar mest de bilder jag tar under mitt arbete som bröllopsfotograf och familjefotograf. Ibland tänker jag dock att jag skulle vilja göra det men jag får sällan till det eftersom jag helt enkelt inte hittar orden när jag vet att "vem som helst" kan läsa det. Med andra ord, jag är inte en person som är helt bekväm med att vara personlig i sociala media, vare sig det gäller privata saker eller i relation till mitt arbete. Känslorna för vad jag arbetar med finns dock där och det hoppas jag att jag förmedlar i direktkontakten med mina kunder. Under vissa uppdrag bubblar det upp lite extra och det är när brudparet självt är så där härligt öppna och "nära" som man alltid önskar att de ska vara. Exakt så var det när Viktoria och Mattias gifte sig på familjens fäbod en bit utanför Falun en dag i augusti! Det var tårar och det var skratt, det var darrande händer och spralliga barn, det var får som ville äta upp brudbuketten och det var sol efter en månad av regn. Det var minnen som återupplevdes och det var en lång framtid tillsammans som var i fokus.

Det var helt enkelt perfekt!

En massa bröllopsbilder från det här bröllopet finns här!

Hår och make-up: Carolina Ek Brudklänning: Aflalo

bröllopfotograf dalarna falun lindisima-101
bröllopfotograf dalarna falun lindisima-107
bröllopfotograf dalarna falun lindisima-108
bröllopfotograf dalarna falun lindisima-137
bröllopfotograf dalarna falun lindisima-140