Få uppdateringar på sistone? Här är anledningen!

Far-son Undrar ni varför det är så få uppdateringar här nu för tiden? Nåväl, bröllopssäsongen ÄR igång och nu i maj har jag haft bröllop fyra av de fem lördagarna men det syns ändå inte här så mycket eftersom den här lille parveln håller mig sysselsatt under vardagarna. Låt mig presentera Aron, nu drygt tre månader! På den första bilden i pappa Mats famn är han knappt ett dygn gammal och den andra är tagen för en vecka sedan. Aron är ett stort fan av att äta en massa gånger per dygn, prata med mig vid 4-5-tiden på morgonen och han äääälskar att åka mammakarusell och bli buren många timmar per dag! Det gör att jag kanske kommer att vara lite mindre aktiv utåt nu under ett tag men jag finns på mail och telefon även om svarstiden kan vara lite ovanligt lång under en tid framöver. En massa bröllop är dock ändå bokade under den här säsongen och även bokningarna för 2016 har börjat trilla in! Så, planerar ni bröllop under nästa år så är jag fullt tillgänglig för förfrågningar och bokningsmöten!