Familjefotografering mitt i bröllopssäsongen

Så här i slutet av augusti är det mer än full fart på högsäsongen för mig som bröllopsfotograf och det gäller även i år även om jag har begränsat antalet bokningar på grund av att jag fick en bebis tidigare i år. Flitens lampa lyser med klart sken men mellan bröllopen slinker ett och annat uppdrag av annat slag in, främst familje- och boudoirfotograferingar. Här bjuder jag i dag på ett par bilder från ett kundbesök här hos mig i studion, en familj som för andra gången såg till att få lite mysiga barn- och familjebilder! Lördagarna är upptagna av bröllop ett litet tag till framöver under hösten men en och annan helgtid finns ledig för familjefotograferingar och självklart också vardagstider, så hör av dig om du också vill komma hit med din familj!

familjefotograf-solna-stockholm-lindisima
familjefotograf-solna-stockholm-lindisima-2