Glad Påsk och vårhälsningar till alla därute i snö eller sol!

Det är påsk och jag hade längtat efter långa ljumma vårpromenader under helgen men när jag nu tittar ut genom mitt fönster här i Solna utanför Stockholm ser jag.... snö i luften? Nåväl, det får bli en anledning att behålla vårkänslorna i sinnet i stället för i fötterna, krypa upp i soffan och reseplanera. Jag tänkte ta mig lite kringresande i samband med att jag ska fotografera ett stort bröllop i Visby i slutet av april och tar alltså tillfället i akt att kombinera mitt jobb som bröllopsfotograf med några dagars Gotlandsturistande.

Godisfrossan på bilden? Jag är inte skyldig till inköpet utan i veckan landade ett gigantiskt chokladfyllt påskägg i studion och trots idoga försök har jag, min kollega Sandra och min praktikant Linn inte lyckats göra slut på det än....  Glad Påsk till er alla!

bröllopsfotograf - bröllop - fotograf - wedding photographer - solna - stockholm - sverige - lindisima - linda brostr