Jag intervjuas om tema "Naket" i Fotosidan Magasin

Jag älskar att fotografera boudoir och de kvinnor som kommer till mig gör det för sig själva, under en möhippa, som en egoboost eller som en personlig morgongåva eller... tja, det finns ingen "rätt" anledning utan allt funkar! I det senaste numret av Fotosidan Magasin intervjuas jag om mina bilder och min verksamhet och jag kommenterar också ett antal olika läsarbilder på temat Naket. Finns i butik nu!

I love to photograph boudoir photos and my clients book me for many different reasons - to give a ego boost to themselves, a fun thing to do for a hen party, a very private gift for someone special or.... well, there not just "one" reason to book me! In the latest issue of the photo magazine Fotosidan Magasin you can read an article about me and my work. In stores now!

Blog photos by Michaela Björk.