Kurs i företagsekonomi och budgetarbete för fotografer

bröllopsfotograf-stockholm-1 Det här är ett inlägg för alla mina fantastiskt duktiga kollegor där ute som behöver ta ett steg framåt i sitt företagande!

Vi har alla erfarenheter bakom oss och bortsett från de hundratals bröllop jag har fotograferat sedan jag började arbeta som fotograf har jag en lång och gedigen erfarenhet inom ekonomi och juridik. Det är något jag vill dela med mig av  och det finns därför nu en möjlighet att anmäla sig till vår kurs söndagen den 14 december! Om du arbetar hel- eller deltid som fotograf eller om du vill göra det framöver men känner att du behöver stöd inför budgetarbetet, läs mer om kursen och hur man anmäler sig här!

Bilderna i detta inlägg? Nej, de har inget med kursen att göra men eftersom jag är bröllopsfotograf så behöver varje inlägg nog några nya och fräscha bröllopsbilder. Här kommer några från ett bröllop på Såstaholm Gård i Täby i slutet av september!

bröllopsfotograf-stockholm-2