Lieselotte & Joost - privat firande av år av kärlek!

Som bröllopsfotograf är jag van vid att få bokningar med mycket lång framförhållning men när min underbara vän och kollega Lieselotte och jag började prata om det här tillfället så blev det ett slags rekord av motsatt slag! Efter telefonsamtalet hade jag 1,5 timme på mig att ta mig till platsen och själva fotograferingen blev alltså av det spontana slaget även om det privata förnyandet av deras vigsellöften inte var det! Ska jag skriva en massa om deras privata stund med familjen? Nej, det lämnar jag privat för dem men jag vill ändå säga något till alla er därute. Vill ni få en kärleksboost och uppmärksamma det fina ni har i era relationer, inspireras av det här paret och berätta för varandra att ni fortfarande är förälskade även om det gått 2, 5, 10 eller 20 år från bröllopsdagen! Det betyder så mycket och ger en fantastiskt fin stund tillsammans!