Några första från den efterlängtade dagen på landet!

Jag tycker att det är svårt att hitta rätt ord att skriva när det känns så personligt och viktigt att jag blir stum av min egen förväntan på att det ska vara perfekt. För det är så jag vill skriva det här. Perfekt, med rätt ord och ton, med rätt känsla som speglar det jag känner och med en rädsla för att det inte ska gå fram i texten på rätt sätt. Personligen har jag ofta lättare att skriva långt och mycket om fakta och sakomständigheter men när det kommer till känslor fastnar orden och jag blir rädd att allt jag vill säga kanske inte kommer fram. Så var det också i fredags då "min" Sandra och hennes älskade Stefan gifte sig på landet.

"Min" Sandra är den person jag delar studion med, jag träffar henne mer än någon annan person i mitt liv, varje vardag i vått och torrt och det är hon som får stå ut med mitt tysta jag, mitt babblande jag, mitt surmulna muttrande jag, mitt funderande jag och den jag som får prestationsångest ibland när jag sitter och tittar på hennes fantastiska bilder och tycker att mina egna inte håller måttet. Jag ÄR dålig på att till vardags visa hur viktigt du är för mig och just nu känner jag mig lite dum för att jag inte stod och sa allt detta under middagen, men förhoppningsvis vet du hur jag är och känner att den här skriva texten är alldeles, alldeles äkta!

Stefan, du är till 100 % Sandras andra hälft, ni hör ihop på ett helt odiskutabelt sätt och jag vet att hon inte skulle vara hel utan dina andetag vid sin sida. DET är i alla fall enkelt att skriva och om du och jag kunde göra om första gången vi sågs så skulle jag ge dig en supermegabamsekram redan från början för det är det enda rätta sättet att möta dig på! Jag undrar om du kommer ihåg och förstår vad jag menar med det men annars får du väl fråga!

Usually I write my blog posts both in Swedish and English but this time I won't. Above I write about when my studio colleague and friend Sandra married Stefan last Friday and I simply can't translate and get the right feeling in English. So, to you English speaking blog readers I just say she is one of the most important persons in my life and I love her and Stefan with all my heart.

Location: På landet, Ortala Hair and makeup: The one and only, all brides deserve you! - Mia Högfeldt Flowers: Blombyrån Nyfiken Grön Cakes and sweets: En Liten Smula Catering: Gute Grill