Somrigt höstbröllop vid Stockholms stadshus

Skulle man fråga mig om vilken årstid jag gillar mest så skulle jag nog spontant svara att det är sommaren. Varje höst kommer jag dock på mig själv med att verkligen njuta och kanske är det så att de här härliga soliga höstdagarna är de skönaste trots allt. Oavsett hur det är med den saken så vet jag att som bröllopsfotograf så älskar jag verkligen hösten! Det är fortfarande behagligt i luften, ljuset mitt på dagen är lite snällare än mitt under högsommaren och så lyckas jag alltid få fantastiska brudpar i oktober. Se bara här, Sara och Andreas, jag kan inte bli annat än lycklig när jag står som bröllopsfotograf framför ett par som dom! Grattis till er fantastiska bröllopsdag i lördags!

bröllop stockholms stadshus fotograf-1
bröllop stockholms stadshus fotograf-2
bröllop stockholms stadshus fotograf-3
bröllop stockholms stadshus fotograf-4
bröllop stockholms stadshus fotograf-5
bröllop stockholms stadshus fotograf-6
bröllop stockholms stadshus fotograf-7
bröllop stockholms stadshus fotograf-8
bröllop stockholms stadshus fotograf-9