Tack för 2014 - toppat med ett fantastiskt nyårsbröllop!

nyårsbröllop-mia-högfeldt-1 Under 2014 har jag både fotograferat fantastiska bröllop, träffat så mycket härliga kunder och haft ett över lag väldigt bra år. Jag ser dock fram emot 2015 med ännu större tillförsikt och hopp än vad jag hade när vi gick in i 2014 och jag kommer att fortsätta att dela med mig här på bloggen av de människor jag träffat på under de kommande året! Mer bilder från det absolut sista av förra årets bröllop kommer också att dyka upp är på bloggen och i dag bjuder jag bara på några få bilder från när härliga Mia Högfeldt blev fru på nyårsafton. Mia och jag har jobbat tillsammans på en väldig massa bröllop vid det här laget och det är alltid speciellt när en vän själv står brud. Vilken brud sedan, helt galet tjusigt par med massor av skratt, glädje och kärlek!

I kommande inlägg kommer ni att dels få se fler bilder, dels kunna få information av leverantörer av klänning etc. Gott Nytt 2015 - jag ser fram emot stora nyheter under året! Vill ni inte missa det, se till att följa mig här eller på min facebooksida, länk nedan under bilderna!

nyårsbröllop-mia-högfeldt-2 nyårsbröllop-mia-högfeldt-3 nyårsbröllop-mia-högfeldt-4