Workshop i Danmark - familjefotografering med publik!

I går kväll kom jag hem efter 10 dagar som jag spenderat dels i södra Sverige, dels i Danmark. Under söndagen och måndagen var jag inbjuden att komma till Federicia, Danmark, för att föreläsa vid Colour Art Photos årliga träff för sina medlemmar och det är alltid fantastiskt roligt att träffa kollegor och få dela mina erfarenheter med dem! Jag pratade om hur jag fotograferar och efterbearbetar, hur jag kommit dit jag är i dag och framför allt varför jag älskar att göra det jag gör.

Det var dock inte bara prat på schemat utan jag gjorde också en familjefotografering med härliga Stina, Johan och Arvid och de var fantastiska som stod ut med att ha 25-30 personer som vimsade omkring dem under vår timme utomhus i den vackra, men ganska kyliga, höstsolen. Det gäller inte minst lille Arvid som nog undrade vad som stod på egentligen! Här är en del av bilderna som jag tog och som de kommer att få i en fotobok, enjoy!

familjefotograf-danmark-1
familjefotograf-danmark-2
familjefotograf-danmark-3
familjefotograf-danmark-4
familjefotograf-danmark-5
familjefotograf-danmark-6
familjefotograf-danmark-7
familjefotograf-danmark-8
familjefotograf-danmark-9
familjefotograf-danmark-10
familjefotograf-danmark-11
familjefotograf-danmark-12
familjefotograf-danmark-13
familjefotograf-danmark-14