Wedding

New website design as from today!

Det har tagit alldeles för lång tid men nu efter något år med bebisfokus hemma kan jag äntligen säga att den är här! I dag lanserar jag stolt min nya hemsida och hoppas att just du ska hitta inspiration här framöver. Kolla gärna runt och sprid sidan vidare till dina vänner när du hittar något du gillar och vill dela med dig av. Det finns alltid tillfällen att fotografera - livet händer ju precis just nu!

I have had this project on my mind for way to long but finally! Today I'm proud to welcome you to my rebranded website!

Somewhere, something incredible is waiting to be known.
— Carl Sagan

Bröllop på klippa på Utö i Stockholms skärgård

Jag har fotograferat bröllop i kyrkor, synagogor, utomhus i parker, på slott och herrgårdar och nu även ett bröllop längst ut på en klippa i Stockholms skärgård. Havsbrisen (som var rätt frisk...) blåste mot våra ansikten och livet sprudlade på ett så där härligt sätt som bara naturen kan ge. Bröllopsporträtten togs på samma ställe som vigseln och det är några av dom bilderna jag bjuder på här!

Weddings can take place at so different places and this ceremony was held far out in the archipelago of Stockholm, at Utö. We shot the wedding portraits just after the "I Do" and the wind and waves played with us while photographing. 

Bröllopsfotografering på Vidbynäs gård

Efter att ha varit nästan helt föräldraledig under vintern så var det i helgen dags för årets första bröllop! Det är ovanligt att jag har så långa uppehåll att fotografera bröllop men det har bara gjort att det var fantastiskt kul att vara med på Rebecca och Tomas dag! De gifte sig i Turinge kyrka i Nykvarn och höll festen på Vidbynäs gård precis bredvid.

After being on parental leave it was finally time for a spring wedding! Because I haven't photographed a single wedding during winter, I felt inspired to be back!