Peter & Peppe - Love, love & love!

Vissa par känner man lite extra för och när Peter och Peppe bokade mig som bröllopsfotograf för sitt bröllop på Lidingö så fick jag direkt lite extra energi! Nu har det gått en tid och jag har äntligen fått hem deras 66 sidor tjocka och helt fantastiska bröllopsalbum. Hur det ser ut ser du in inlägget nedan och här visar jag några få av alla deras bröllopsbilder. Enjoy!

Unna er ett bröllopsalbum att vara stolt över!

I går eftermiddag fick jag tung leverans från en av mina albumleverantörer och visst direkt att det nu var dags för att få se det bröllopsalbum jag beställt åt ett av mina bröllopspar. Det såg i vanlig ordning fantastiskt ut och känslan att hålla ett lyxigt album i handen är något speciellt. Digitala bilder i all ära men det är så här man ska spara sina bröllopsbilder för framtiden!

I just det här fallet är det Peter och Peppe som har en efterlängtad leverans att se fram emot och jag är fortfarande glad över att jag fick vara deras bröllopsfotograf när de firade sin kärlek och gifte sig i Lidingö kyrka förra året!

Västkustbröllop i Smögen - något att drömma om!

Nu i dag har jag haft ett planeringsmöte med det brudpar som jag ska fotografera den 15 juli i år och det är så härligt att så sitta ned och prata om allt från förberedelserna på morgonen till festen långt efter midnatt. Att få fotografera hela bröllopsdagen är något alldeles särskilt och att ha en fotograf med hela tiden ger brudparet en fantastisk dokumentation av dagen. Det jag visar här från ett bröllop i Smögen i somras är bara en superliten del av alla de stunder, människor, skratt, roliga miner, tårar och glädje som finns med i bildleveransen, men visst ger redan de här bilderna en bra helhet av dagen! Ni som har era bröllop framför er - tänk till i förväg så ni inte missar chansen att få bilder ni kommer att känna med för många, många år framöver! Planerar du bröllop och inte ha bokat bröllopsfotograf ännu så hoppas jag att du hör av dig så att just vi kan sätta oss ned och planera kring er bröllopsdag!

Ett speciellt bröllop en sensommarkväll i Stockholm

Nu i februari när det är temperaturer under nollstrecket känns det långt till det där galet varma och sköna kvällsljuset som gör att hela kroppen är varm, mjuk och behaglig. Själv är jag ingen beundrare av vintern även om krispiga, soliga vinterdagar med snö också har charm. Så, då känns det skönt att kunna dela med mig av ett gäng riktigt varma bilder från förra sommaren. På bilderna ser ni ett par bosatt i Australien som kom hit och bokade mig för en separat bröllopsfotografering med bröllopsporträtt en solig kväll i september. Jag verkligen älskar den här serien! Det finns känsla, det finns en gudomligt vacker brud, hennamålningar och en mjukhet som spränger alla gränser!

I had the pleasure to photograph the wedding portraits of a lovely couple from Australia during their visit to Stockholm in September 2016. On a day like today, when it's chilly outside, I share with you the warmth of the summer sun, their happiness and love that shines through the pictures. I love these photographs and look forward to meeting so many new wedding couples in 2017!

Inte ordnat med julklapparna än?

Funderar du fortfarande på vad du ska ge i julklapp till din syster, din son med familj, dina föräldrar eller till svärmor? Fundera inte längre utan ge en gåva som du kan få tillbaka i form av bilder vars värde växer för varje år som går!

Som julspecial kan du köpa en valfri fotografering inne i studion här i Solna eller utomhus i närområdet. I julspecialen ingår en timmes bokad tid här hos mig och jag fotograferar ett kärlekspar, söta barn, livliga små galningar, en hel familj, din hund eller tre generationer under ca 30 min. Den bokade tiden samt framtagande av urvalsbilder ingår i priset och sedan sker köp av bilder enligt prislista (högupplöst digitalt eller som färdiga printar, i form av album eller fotoböcker). Självklart kan du även direkt köpa till ett bildpaket om du vill vara en extra generös jultomte!

Pris för julspecial/fotografering: 1 000 kr

Tillval speciellt för detta erbjudande
Högupplösta bilder: enstaka bild 500 kr/st, paketpris för 10 bilder 3 500 kr, samtliga bilder 5 000 kr
Fotoböcker: från 3 500 kr

Kontakta mig här för köp av presentkort!

Fotografering kan ske måndag - lördag (utan normalt helgtillägg) fram till och med den 30 april 2017. Därefter gäller presentkortet hela 2017, dock endast fotografering måndag - fredag eller mot ordinarie helgtillägg.
 

Först inuti magen, sedan var han här!

Tidigare i höstas så träffade jag en liten familj vid två tillfällen. Vid det första var dom två plus en mage men vid det andra så var dom tre! Självklart vill jag här passa på att visa vad fint det kan bli med två täta besök hit till mig i studion, om ni väntar en liten!

Affärs-/ekonomikurs för fotografer - 20 november!

Nu är det dags att anmäla sig till mitt nästa kurstillfälle i ekonomi för fotografer! Du som vill starta eget, precis har gjort det eller har hållit på ett par år men känner att du inte har stenkoll på vad som kommer in och hur du ska tänka vad gäller ekonomisk budgetering och siffermässiga mål - det är du som ska satsa en dag på att få koll över ditt företagande!

Läs mera om kursen på min informationssida och hör av dig om du har några frågor och när du vill boka din plats!

Höstlov - en perfekt vecka för minifotograferingar!

Efter lite omstuvningar i nästa veckas planering så kommer här en repris på ett sent påannonserat men ack så populärt specialerbjudande - höstlovsspecial!

Om ni har barnen hemma på höstlov och vill passa på att göra en liten utflykt till fotografen så titta här! Ni bestämmer själva vem eller vilka som ska vara framför kameran, bara en eller flera små familjemedlemmar, ett förälskat par utan barn, vuxna syskon, en förälder med barn eller hela gänget. (Om familjen är ovanligt stor eller inkluderar fyrfota medlemmar kan det dock vara bra att boka en vanlig session p.g.a. den begränsade tiden här.)  Passa på att få kort till julkort och julklappar!

Mina minifotograferingari år funkar så här. 

Ni kommer till mig i studion i Solna (Banvaktsvägen 12). Från den tid som ni har bokat har vi 30 minuter på oss och då kör vi järnet med massor av skratt, fniss och gos. Jag har bara 15 min marginal mellan bokningarna så kom gärna lite före er tid så vi kan köra direkt. 

Det som ingår är:
- 30 min bokad tid,
- sortering och viss grundbearbetning inför urval,
- era bilder presenteras digitalt, ej nedladdningsbara filer,
- ni väljer 2 bilder som levereras högupplöst. 

Pris: 1 700 kr 

Bokningsbara tider är:
- bara utomhus måndagen den 31 oktober kl. 9:00 - 13:15
- bara inomhus tisdagen den 1 november kl. 9:15 - 13:30
- bara inomhus onsdagen den 2 november kl. 10:00 - 12:00
- inomhus eller utomhus torsdagen - fredagen den 3-4 november kl. 10:00 - 14:45

Här nedan ser ni tre av mina favoriter från en mamma-dotter-fotografering härom veckan!

Boka här genom att skicka ett meddelande, ringa eller sms:a! 

Av erfarenhet vet jag att det ofta är galet svårt att välja bland bilderna så vill ni köpa till fler efter att ha sett urvalet så går det självklart bra! Det som gäller då är 400 kr/st eller, om ni bara inte kan välja bort något, 3 000 kr för samtliga bilder högupplöst. 

Ett av mina blivande brudpar under 2017

Malin och Gabriel har börjat nedräkningen inför sitt bröllop 2017 och i det ligger att träffa mig för lite ytterligare planering och förberedelser vad gäller deras bröllopsfotografering, inklusive en mysig parfotografering i höstfärger. Självklart fick vi också se till att lillen var med på bild så det hela blev en familjefotografering i kärlekens tecken!

Ytterligare en härlig familj en vacker höstdag!

Det finns sådant som är viktigt och så finns det sådant som är V.I.K.T.I.G.T. Familjen är sådant som tillhör den andra kategorin och det gör att familjebilder är så viktiga! Nu för tiden är alla fotografer och man har mobilen med sig var man än går och tar bilder på allt och alla (särskilt barnen) men hur ofta får man de där känslosprutande fina bilderna på hela gänget? Alltför sällan är min gissning!

Den här familjen kom i alla fall till mig i slutet av september och nu har de en massa bilder på hela familjen. Välkommen med din familj du också!