Låt mig presentera - Mr & Mrs Litton!

Vid det här laget kanske herr och fru Litton har hunnit fram till sitt paradis under sin bröllopsresa och jag har precis börjat kika på de första bilderna från deras bröllop. De gifte sig i lördags i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm i Stockholm och därefter var det middag och fest natten lång på Stallmästaregården. Ni var fantastiska och ni fick en lika fantastisk bröllopsdag som jag fick dela från början till slut. Här kommer ett första grattis i några bilder!

Bröllopsklänning/Wedding dress: Garamaj of Sweden
Bröllopsfest/venue: Stallmästaregården

Sara, Christer och den fantastiska magen!

Nu under september har jag tajt mellan olika familjefotograferingar, gravidfotograferingar och andra härliga porträttkonstellationer. Jag har inte riktigt tagit mig tid att visa allt här men vissa bilder kan man bara inte låta bli att vilja dela med sig av! Här har ni Sara, Christer och en fantastiskt fin liten mage som bara har tre veckors gräddningstid kvar innan det är dags för en liten bebis. Förhoppningsvis får jag och ni bloggbesökare träffa den lilla igen också!

Kom till mig med era små nyfödda sötnosar!

Sedan jag själv fick barn för 1,5 år sedan så har nyföddfotograferingar och bebisfotograferingar fått en helt ny innebörd för mig i och med att jag nu verkligen vet hur underbart kära de där första riktigt fina bilderna på de små är! Från att ha tyckt om att fotografera små barn så kan jag nu säga att jag älskar det och det är så mycket känslor som kommer fram i den typen av bilder.

I går fick jag träffa Jessica och Manne igen och den här gången hade de sin lilla Filip med sig. Tidigare har jag bara sett honom i mammas mage, vid gravidfotograferingen! Bara se här så kommer ni att förstå. Missa inte att gå till fotografen med era små, även om ni naturligtvis också kommer att ta en galen mängd egna bilder på den nya familjemedlemmen!

Passa på nu under de sista gröna veckorna - familjefotografering!

Nu växlar vädret mellan sommardagar och krispiga mysiga höstdagar och vi går så sakteliga mot en härlig höst. Visst går det att ta familjebilder året runt men just nu är det helt perfekt att samla familjen och ta de där bilderna som ni kommer att se tillbaka på med värme för en massa år framöver. Just de här bilderna kommer från en fotografering i familjens egen trädgård för några veckor sedan och i dag är det dags för deras bildleverans i ett privat bildgalleri.

Ring mig på 070-175 43 24 för mer information, prislista och tidsbokning gällande familjefotografering, eller maila mig genom formuläret på min kontaktsida. Ni kommer inte att ångra er!

I dag får det här brudparet sina bröllopsbilder!

Så här under sensommaren blir min lista av saker att göra bara längre och längre för jag fotograferar så mycket att jag inte riktigt kan hålla takten rent redigeringsmässigt. Men, men, det går framåt även på den fronten och i dag är det dags för Henny och John att få sin stora leverans av bröllopsbilder från när jag var deras bröllopsfotograf i juli. Här får ni se lite av deras porträttsession som passande nog bjöd på både hästar och får så du kunde känna sig som hemma även om det inte var på deras egen gård. När bonden gifter sig, då kan det se ut så här, grattis igen till er!

En familjefotografering med en busig storebror och cool lillebror

Under fredagen var det dags för ett roligt återbesök av en familj som varit hos mig tidigare och det var den den tredje sista fotograferingen den här veckan. Därefter åkte jag ut till ytterligare en familj och nu är det förstås helgen kvar, som också bjuder på jobb förstås. 

Första gången familjen Julin  besökte mig var när Gustav var liten och nu finns det en annan liten pojk som är minstingen i familjen, Adam. Jag gissar att de här föräldrarna kommer att ha det livat där hemma när lillebror börjar härma idolen storebror!

Gravidfotografering utomhus vid min studio

Den här sommaren tar jag nog rekord i att få återbesök av kunder som tidigare har anlitat mig som bröllopsfotograf. Det är så roligt att återse gamla nöjda kunder igen och se hur livet går framåt för dem. För några veckor sedan var det dags för Frida och Niklas att göra en ny fotografering och den här gången var det en väldigt fin mage som var i fokus och nu när magen bytts ut mot en liten flicka så vill jag visa några av deras bilder. Jag hoppas att få träffa det lilla Grynet framöver också!

Peter och Peppe är gifta, bröllop i Lidingö kyrka

Redan när jag träffade dom första gången vid bokningsmötet så visste jag att jag ville vara deras bröllopsfotograf. Härligare par får man leta efter och här är de första bilderna från lördagens bröllop i Lidingö kyrka!

En perfekt sommarkväll för en familjefotografering!

Nu har det varit en period med fantastiska kvällar, perfekt för den där familjefotograferingen som ni gått och tänkt på men som inte blivit av! Här är i alla fall en familj som tagit chansen att samlas för en kväll med hela familjen. Passa på ni också innan vardagen och hösten kommer. Gå vidare till min kontaktsida och ta kontakt med mig så är första steget gjort!

En första titt från dagens bröllop i Kungsbacka söder om Göteborg!

De har inte hunnit igenom bröllopsmiddagen ännu och de första middagsbilderna har jag inte ens hunnit ladda in i datorn ännu men här kommer några första från ute på klipporna i dag! Henny och John, nu är ni gifta!

They are still at the table for their wedding dinner and I haven't even started downloading those pictures yet, but here are the first photos from our session by the sea a couple of yours ago! Henny and John, you are married!