Minifotograferingar

Aktuella tillfällen:

  • Söndagen den 25 augusti kl. 15:30 - 17:00, bredvid Brostugan precis bredvid Nockebybron mellan Bromma och Drottningholm. Jag kommer inte att stå inne på Brostugans fastighet utan vid sidan av, men vid en liten kö hos mig kan ni fika, köpa glass etc på fiket).

    Om det finns personer på kö kl 17:00 fortsätter jag med fotograferingen en stund till tills alla är klara, men ingen ny kö kan skapas därefter.

    Vid regn ställs fotograferingen in och nytt tillfälle kommer. Är vädret tveksamt, håll koll på mitt Instakonto för sena uppdateringar! Instagram

    Vid intresse av andra tillfällen, hör av dig för att bli uppdaterad via mail!

2018-12-16-111.jpg
 
 

Vad är en minifotografering?

En minifotografering är inte en vanlig fotografering som man kan boka utan är korta drop-in-sessioner för alla som lätt och enkelt vill ha den där familjebilden ni aldrig får till själva, bilden på bara er två, bilden på barnet som alltid springer ur bild eller bara en mysig bild som är lite så där extra fin så att det inte går att få till den själv hemma. Kort sagt, ett perfekt tillfälle för att utan åtaganden få några bildpärlor! Hur många bilder som levereras kan skifta, men räkna med ca 10 bilder.

Så här funkar det:

Varje fotografering tar ca 10 minuter per par eller familj. Ni kan komma som enskild person, ett par, komma för att fotografera bara barnen eller hela familjen men vi hinner inte med en massa olika kombinationer under den tid jag har för varje kund. Det kan bli så att hela den korta tiden går för att få till den där efterlängtade familjebilden eller så hinner vi med ett par kombinationer med hela familjen, bara barnen själva etc.

Fotograferingen är gratis, ni lämnar er e-postadress och jag levererar era bilder grundredigerade och klara som visningsbilder i ett privat lösenordsskyddat bildgalleri. Specialretusch som skönhetsretusch och liknande ingår inte. När ni sett bilderna bestämmer ni om ni vill köpa dom. Efter betalning låser jag upp galleriet så att ni kan ladda hem bilderna högupplösta. Därefter kan ni själva göra utskrifter, beställa förstoringar till vardagsrumsväggen, ge mormor eller farfar en fin present, beställa det finaste mobilskalet du någonsin haft, känna lugnet inför årets julkort på familjen eller vad ni nu vill göra.

Vad kostar det?

Fotograferingen kostar ingenting och det finns inget köptvång. Om man efter bildvisning vill köpa bilder kostar den första bilden 500 kr, följande bilder kostar 400 kr styck och vill man ha alla bilder (fler än 6 st,oavsett antal) blir det 2 500 kr.

Erbjudandet gäller bara för privatpersoner.

Pss….. Självklart är bilderna på den här sidan tagna under minifotograferingar. Ds.

Frågor? Slå en signal på 070-175 43 24. Jag hoppas att vi ses! /Linda