Bröllop i Halland - jag var både bröllopsfotograf och gäst

Jag arbetar som bröllopsfotograf på heltid och har genom mitt arbete fotograferat flera hundratals bröllop vid det här laget. Däremot är det inte så väldigt ofta som jag också kan sitta med som en helt vanlig gäst, vilket dock var fallet på det här bröllopet! Visst, före vigseln så spenderade jag lite tid med paret för fotografering men från kyrkan och framåt "gästfotograferade" jag bara, satt i min bänkrad under hela vigseln, njöt av löftena i kyrkan utan att se allt genom kameralinsen, blev bjuden på bubbel under minglet, mumsade på hela bröllopsmenyn, fick ont i fötterna av de högklackarna skorna (när jag jobbar har jag alltid platta skor!) och fick en alldeles egen presentationstext i häftet under kvällen. TACK Jessica och Tony att jag fick vara gäst på ert bröllop! Självklart åkte kameran upp lite då och då ändå - som för alla andra gäster.... - och här är en del av det som fastnade på mitt minneskort den 16 augusti i Ysby kyrka och vid Våxtorps hembygdsgård, Laholm, Halland.