Nordica Photography nya medlemmar i mitt nätverk!

Sedan ett antal år tillbaka har jag varit stolt medlem i nätverket Weddingphotographers.se och i dag har vi glädjen att meddela att vi har fått en ny medlem! Det är de duktiga bröllopsfotograferna bakom Nordica Photography som nu har anslutit sig till oss och vi ser fram emot ha dem i vårt nätverk! I samband med det nylanserar vi också hemsidan om vårt nätverk. På nätverkets hemsida kan du läsa mer om oss som fristående bröllopsfotografer men också om vår gemensamma vision för vårt arbete.

Nordica Photography består av svenske Jakob Granqvist och kanadensaren Cole Roberts och eftersom de nu flyttat sin bas från Kanada till Sverige så har de en självklar plats hos oss på den svenska marknaden för bröllopsfotografer.  De jobbar mestadels med internationella kunder och har blivit utnämnda till “Rising Stars of Wedding Photography” av den ansedda amerikanska tidningen Rangefinder. 2013 var deras bilder dessutom med på bröllopsbloggen Junebug Weddings urval av “World’s Best Wedding Photography”. Mer om dem och deras arbete hittar du här på deras egen hemsida och vårt nätverk kan du läsa mer om här!

Vi som är medlemmar i nätverket är nu jag själv, Jakob och Cole från Nordica Photography, Erika Gerdemark, Jenny Hammar, Smallpigart (Anna Roström) och Alicia Swedenborg. Vi har olika stilar och bildspråk och när du letar efter er bröllopsfotograf så kan du hitta det som passar just er!