Oktoberbröllop i Seglora och porträtt vid Rosendals trädgård

I går var det dags för bröllop igen och inte vilket bröllop som helst utan det mellan min fd. kollega Erik och hans underbart vackra och härliga Linnéa! Jag lovar att ni har massor av fina bilder att vänta på och jag kan inte låta bli att visa upp några första här innan jag åker till Skåne i kväll för tre dagars fotografering. Tack för att jag fick fotografera er och många kramar till er båda!

Yesterday was wedding day and we are not just talking about "any" wedding, but the one for my former colleague Erik and his gorgeous bride Linnéa! I promise you have so many nice photos to look forward to and I can't help it, I just have to post a few before I leave for Skåne tonight for a three day photo shoot. Thanks for having me as your wedding photographer!