Jennifer & Stefan - the first teasers from their day!

Den senaste veckan har varit helt makalöst intensiv och alldeles fantastisk. Det gör att jag har en massa bilder jag skulle vilja visa men jag hinner inte med! Trots det så bara måste jag lägga upp några få bilder från mitt heldagsbröllop i lördags, då Jennifer och Stefan gifte sig i Stora Sköndals kyrka och sedan firade kvällen lång på Junibacken. De var superfina och det var ett härligt bröllop att vara med på!

The last week has been crazy and amazing at the same time. I have so many new photos I want to share with you but I'm simply falling behing! But, I just have to post at least a few from my wedding last Saturday when Jennifer and Stefan got married in Stora Sköndals church and then celebrated at Junibacken. They looked stunning and it was a great wedding to be part of!